No products in the cart.

Image Alt

Despre noi

Herra Luxury s-a născut, în primul rând, din dorința de a oferi utilizatorilor experiențe senzoriale cu adevărat de calitate. Tocmai pentru că ne apreciem clienții și înțelegem perfect nevoia acestor de calitate atunci când vor să se bucure de o experiență completă.

f

Ca și clienții noștri, știm foarte bine că nu este vorba doar despre un miros plăcut, ci despre o adevărată călătorie senzorială care te poartă dincolo de o simplă experiență olfactivă. Din acest motiv, considerăm că este extrem de important să ne concentrăm asupra tuturor detaliilor care pot face diferența. Iar pentru a face acest lucru, punem în joc toate valorile noastre, valorile care ne ghidează deopotrivă în promovarea produselor de calitate pe care ți le oferim, dar, mai ales, în respectarea nevoilor tale.

Pentru că ne dorim să fim un partener de încredere pentru tine, îți oferim numai produse care respectă cele mai înalte standarde de calitate, iar pentru că suntem pasionați de ceea ce facem încercăm în permanență să îți oferim cele mai plăcute, diverse și surprinzătoare experiențe. Astfel, suntem mereu în căutarea celor mai potrivite soluții pentru tine.

Fie că ești singur la volan sau în compania altor persoane, notele persistente Herra Luxury au grijă de imaginea ta cât timp tu scrii povești noi cu răsfățatul tău partener pe patru roți.

c

Cu respect,
Mihai Ciobanu – Fondator

Herra Luxury

Smell of the divine

S.C. HERRAFRAGRENCES S.R.L.
CUI 43162162
J40/13128/08.10.2020